ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος15-20 λεπτά
Μερίδες4 μερίδες
Υλικά
  • 1 συσκευασία κεμπάπ θαλασσινών ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Deli
  • 1 συσκευασία τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 3-4 χοντροκομμένα φύλλα μαρουλιού
  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 2 ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια
  • 2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες (καρέ)
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι (θρυμματισμένο σε μικρά κομμάτια)
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • Για τη σως γιαουρτιού:
  • 6 κσ γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κσ μαγιονέζα
  • 1 κσ ψιλοκομμένο άνηθο
  • Λίγες σταγόνες λευκό ξύδι
  • Αλάτι κατά βούληση

ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Οδηγίες Μαγειρέματος

Εκτέλεση:

  1. Προετοιμάζουμε τα κεμπάπ θαλασσινών ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ deli σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. (στο φούρνο χρειάζονται περίπου 8’ ενώ στο τηγάνι περίπου 7’)
  2. Ταυτόχρονα, ετοιμάζουμε τη σως γιαουρτιού, αναμειγνύοντας το γιαούρτι με όλα τα υλικά μαζί.
  3. Αλείφουμε τις τορτίγιες με τη σως γιαουρτιού και προσθέτουμε σε κάθε πίτα ξεχωριστά από ένα κεμπάπ θαλασσινών.
  4. Τέλος, προσθέτουμε σε κάθε πίτα μια ποσότητα από μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι και αβοκάντο (η ποσότητα είναι πάντα κατά βούληση), καθώς και τρίμματα από κεφαλοτύρι.
  5. «Στολίζουμε» τη γέμιση με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τυλίγουμε τις τορτίγιες σε κυλινδρικά ρολάκια.
  6. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

Καλή όρεξη!

SHARE

Δείτε Επίσης