ΕΤΑΙΡΙΑ

50 Xρόνια εμπειρίας

Από το 1968. Με εμπειρία & μεράκι

Η εταιρεία ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία, επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία και διανομή κατεψυγμένων αλιευμάτων. Παράλληλα, η εταιρεία παράγει γευστικά καινοτόμα προϊόντα (μπιφτέκια, λουκάνικα, κεμπάπ και μεζεδάκι) από θαλασσινά. Με έτος ίδρυσης το 1968 και με πάνω από μισό αιώνα λειτουργίας, η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ είναι σήμερα πιο δυναμική από ποτέ! Με μερίδιο εγχώριας αγοράς που ξεπερνά το 25% και σημαντική αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και είναι έτοιμη να το κατακτήσει.
Εγκαταστάσεις ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ
Εγκαταστάσεις ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ
Η καρδιά της εταιρείας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, έκτασης 12.072τ.μ. Διαθέτει γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας για επεξεργασία και τυποποίηση και συσκευασία νωπών & κατεψυγμένων αλιευμάτων καθώς και των καινοτόμων προϊόντων. Ψυγεία (θαλάμους) μεγάλης χωρητικότητας καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα κτήρια κατάψυξης στην Ελλάδα εκτάσεως 1.050 τ.μ και δυναμικότητας 3.500 ευρωπαλλετών, με ρομποτικό σύστημα διαχείρισης. Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, όπου καθημερινοί έλεγχοι εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, υπερβαίνοντας μάλιστα κατά πολύ τις προδιαγραφές που ορίζει το πλαίσιο ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων στην Ελλάδα.
Ποιοτικός Έλεγχος
Ποιοτικός Έλεγχος
Ποιοτικός Έλεγχος

Η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ διαθέτει όλες τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις και συγκεκριμένα : ISO 22000, HACCP & FSSC 22000 (πιστοποιημένα από την TÜV NORD Group).
Παράλληλα, σε συνεργασία με τους Διεθνείς Φορείς Πιστοποίησης Αειφόρου Αλιείας, είμαστε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο μας στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε  με τα πρότυπα MSC (Marine Stewardship Council) & ASC (Aquaculture Stewardship Council), με τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και να συμβάλλουμε στην προστασία των υδάτινων ιχθυαποθεμάτων.

Από το 2018 οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν και πιστοποίηση βιολογικής επεξεργασίας ΒΙΟ HELLAS (Οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων) .

Ψυκτική Αλυσίδα
Ψυκτική Αλυσίδα
Η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διαφύλαξη της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της ειδικά όσον αφορά στην ψυκτική αλυσίδα που εγγυάται την φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των κατεψυγμένων προϊόντων σε όλα τα στάδια αλιείας, παραγωγής, τυποποίησης, συσκευασίας και διάθεσης μέχρι το τελικό σημείο πώλησης. Καθώς συνεργάζεται απευθείας με μεγάλα και υπερσύγχρονα αλιευτικά σκάφη, όπου ο καθαρισμός και η κατάψυξη των αλιευμάτων γίνεται επιτόπου και σε ελάχιστο χρόνο, η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ μπορεί να προσφέρει αλιεύματα που διατηρούν αναλλοίωτους τους χυμούς, την ποιότητα και την υφή τους, ενώ είναι εφάμιλλα και πολλές φορές ανώτερα των νωπών σε θρεπτική αξία και γεύση.