Με ιστορία μισού αιώνα, η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ δεν σταμάτησε ποτέ να βελτιώνεται και να κοιτάζει συνεχώς μπροστά.
Κάποιες σημαντικές χρονιές της εταιρείας μας:
1968
Το μεράκι και οι γνώσεις περνάνε σε άλλη διάσταση όταν ο αείμνηστος πρωτεργάτης Εμμανουήλ Κοντοβερός ιδρύει προσωπική εταιρία, με έδρα το Μοσχάτο Αττικής. Αντικείμενο της εταιρίας, η εισαγωγή, επεξεργασία και συσκευασία αλιευμάτων από όλο τον κόσμο.
1980
Από τις αρχές της δεκαετίας η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στην εξωστρέφεια και τις εξαγωγές.
1992
Η εταιρεία μετατρέπεται σε Α.Ε. Η αγάπη και η επιμονή στο ποιοτικό ψάρι μένει ίδια.
2001
Από τις ιστορικές εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες και υπερσύγχρονες υποδομές στον Ασπρόπυργο Αττικής.
2008
SIAL Παρίσι - Η πρώτη συμμετοχή σε έκθεση στο εξωτερικό και η πρώτη υποψηφιότητα για βραβείο καινοτομίας.
2011
H ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων εξελίσσουν τη νέα γεύση «ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Μεζεδάκι». Με το προϊόν αυτό το Πανεπιστήμιο κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Διατροφικής Καινοτομίας «ECOTROPHELIA 2011».
2013
Η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ξεκινά μια πραγματική επανάσταση στα θαλασσινά με τη σειρά καινοτόμων προϊόντων ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Deli.
2014
Έκθεση τροφίμων Βοστώνης. Το μεγάλο βήμα στην Αμερική με ταυτόχρονη ανάδειξη σε Finalist Seafood Excellence.
2016
Η εταιρεία αποκτά πρώτη στον ελληνικό χώρο τις πιστοποιήσεις MSC/ASC, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον για το περιβάλλον και τον σεβασμό για τη θαλάσσια ζωή.
2016
Η τεχνολογία αιχμής GS1 DataBar,που πρώτη η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ εφαρμόζει στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, δημιουργεί νέα δεδομένα στην διαχείριση των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών.