ΑΞΙΕΣ - ΟΡΑΜΑ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
“Θάλασσα λανθασμένη δεν γίνεται”
Οδυσσέας Ελύτης

Η Αλήθεια της θάλασσας μας εμπνέει! Χάρη σε αυτή, βρίσκουμε τη δύναμη να είμαστε πάντα αληθινοί και αυθεντικοί σε οτιδήποτε κάνουμε. Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο ότι η ειλικρίνεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο, εδώ και μισό αιώνα, έχουμε στηρίξει όλες μας τις σχέσεις και όλες μας τις συνεργασίες.

Όμως, δεν σταματάμε εκεί. Η απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα, ο επαγγελματισμός μας αλλά και η συνεχής μας προσπάθεια για βελτίωση είναι βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας από την πρώτη κιόλας μέρα. Για όλους εμάς, η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ δεν είναι απλά μια εταιρία. Είναι η ευρύτερή μας οικογένεια που μας δίνει τη δύναμη να προσπαθούμε συνεχώς για να φέρουμε το καλύτερο και στη δική σας οικογένεια!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Το όραμά μας είναι να φέρουμε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας τα ψάρια και θαλασσινά που της αξίζουν: προϊόντα μοναδικής ποιότητας με απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής αλλά και αξεπέραστη γεύση, εκπληκτική ποικιλία καθώς και μία σειρά από συναρπαστικές νέες επιλογές. Για να το κάνουμε αυτό, ταξιδεύουμε όχι μόνο στις ελληνικές αλλά και σε όλες τις θάλασσες του κόσμου, φέρνοντάς σας πάντα το καλύτερο, το πιο φρέσκο, το πιο νόστιμο και το πιο υγιεινό!
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Να πετύχουμε τη δυναμική ανάπτυξη της επιχείρησης, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και των διατροφικών απαιτήσεων, ώστε να παραμείνει πρώτη στον τομέα εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων, με ταυτόχρονη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε νέα προϊόντα και νέες αγορές εφαρμόζοντας την ολική ποιότητα.