ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος10'-15' λεπτά
Μερίδες6 μερίδες
Υλικά
- 500 γρ. κατεψυγμένη καβουρόψιχα απομίμηση ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, κομμένη σε κύβους (2 συσκευασίες των 250γρ)
- 500 γρ. κατεψυγμένο καλαμπόκι
- 300 γρ. τυρί παρμεζάνα κομμένο σε κύβους
- 3 κσ ελαιόλαδο
- 3 κσ μαγιονέζα
- χυμό από 2 λεμόνια

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΟΨΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
Οδηγίες Μαγειρέματος
Εκτέλεση
- Βράζουμε και σουρώνουμε καλά το κατεψυγμένο καλαμπόκι, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής του.
- Αφού έχουμε αποψύξει την καβουρόψιχα, βάζουμε το καλαμπόκι σ' ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε στα πιάτα. Και καλή όρεξη!