ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 350g

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 350g - 1
Τι θα λέγατε για μία ζεστή, νόστιμη και ιδιαίτερα θρεπτική σουπίτσα, με υπέροχα αρώματα και τα πιο αγνά υλικά; Διαλέξαμε μόνο τα καλύτερα και μαγειρέψαμε για εσάς ψαρόσουπα με κρόκο Κοζάνης. Το αποτέλεσμα ? Γεύση απαλή, πλούσια και γεμάτη δύναμη !. Ότι πιο ιδανικό για την τόνωση του οργανισμού σας μετά από μία δύσκολη ημέρα, τώρα στο πιάτο σας μόνο με 5 λεπτά ζέσταμα!
Συστατικά

Νερό, πατάτα 29% ,σάρκα ψαριού 15%, τομάτα ψιλοκομμένη 9% (ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ), κρεμμύδι , καρότο 6% , εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3% , ζωμός λαχανικών [περιέχει αλάτι, ενισχυτικό γεύσης (γλουταμινικό μονονάτριο ,ινοσινικό νάτριο ,γουαλινικό νάτριο ),φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο, πλήρως υδρογομένο φοινικέλαιο),εκχύλισμα μαγιάς ,λαχανικά 2,9%(κρεμμύδι σε σκόνη 1,3% σπαράγγι 0,5%,τομάτα σε σκόνη 0,5%,καρότο 0,3% πράσο 0,3%),ζάχαρη, φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο) ,μπαχαρικά (κουρκουμάς, σκόρδο 0,3%, σελινόσπορος, ρίζες μαϊντανού), αρωματικές ύλες, μυρωδικά (μαϊντανός 0,2%,άνηθος), μαλτοδεξτρίνη, χυμός λεμονιού σε σκόνη ,λακτόζη ] ,αλάτι ,πιπέρι άσπρο, δάφνη, Κρόκος Κοζάνης 0,01%.

Ενδέχεται  να περιέχει ίχνη από τα κόκκαλα του ψαριού .Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σινάπι, σησάμι, μαλακόστρακα , μαλάκια.

Οδηγίες Μαγειρέματος

ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: Τρυπάμε το φιλμ 2-3 φορές με ένα πιρούνι.Βάζουμε τον περιέκτη στον φούρνο για  4΄λεπτά στα  800 WATT. Βγάζουμε τον περιέκτη, ανοίγουμε το φιλμ μέχρι την μέση της συσκευασίας, ανακατεύουμε καλά το φαγητό, ξανασκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 1΄λεπτό. Βγάζουμε τον περιέκτη προσεκτικά και αφαιρούμε το φίλμ.

ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: Προθερμαίνουμε στους 200°C και αέρα.Τρυπάμε το φιλμ 2-3 φορές με ένα πηρούνι.Χαμηλώνομε στους 180°C και ζεσταίνουμε το φαγητό για 15-20-22΄λεπτά ανάλογα με τον φούρνο. Βγάζουμε τον περιέκτη προσεκτικά και αφοιρούμε το φιλμ.

Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά 100g
Ενέργεια 227 kj/54 kcal
Λιπαρά 2,2g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,4 g
Υδατάνθρακες 4,5 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,3 g
Πρωτεΐνες 4,0 g
Αλάτι 0,7 g