ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ (300g)
Έτοιμα μέχρι να πεις θάλασσα ! Τόσο εύκολο, τόσο γρήγορα και τόσο γευστικά ! Στη μεσογειακή συνταγή βάλαμε τα καλύτερα και την φροντίδα Κοντοβερός και σας ετοιμάσαμε Λιγκουίνι αλά μαρινάρα ! Σε 4 λεπτά στο πιάτο σας και το γευστικό σας ταξίδι στην Μεσόγειο ξεκινάει !
Ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου βρασμένο 58%,τομάτα ψιλοκομμένη (περιέχει ρυθμιστή οξύτητας κιτρικό οξύ) 15%,μύδια ψίχα (δίθυρο μαλάκιο) 10%,καλαμάρι (μαλάκιο) 7%,γαρίδα αποφλοιωμένη (μαλακόστρακο) 5%,εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3%,λευκό κρασί (περιέχει θειώδη), σκόρδο, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από κέλυφος της γαρίδας, κέλυφος και βύσσο μυδιού, αυγά, ψάρια, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σέλινο, σινάπι
Δεν χρειάζεται απόψυξη
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: Τρυπάμε το φιλμ 2-3 φορές με ένα πιρούνι. Βάζουμε τον περιέκτη στον φούρνο για 3΄λεπτά στα 800 WATT. Βγάζουμε τον περιέκτη και ανοίγουμε το φιλμ, μέχρι την μέση της συσκευασίας, ανακατεύουμε καλά το φαγητό, ξανασκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 1΄λεπτό. Βγάζουμε τον περιέκτη προσεκτικά και αφαιρούμε το φιλμ.
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: Προθερμαίνουμε στους 200°C και αέρα.Τρυπάμε το φιλμ 2-3 φορές με ένα μηούνι. Χαμηλώνουμε στους 180°C και ζεσταίνουμε το φαγητό για 15-17΄λεπτά, ανάλογα με τον φούρνο. Βγάζουμε τον περιέκτη προσεκτικά και αφαιρούμε το φίλμ.
Καλή σας όρεξη!
Ανά 100g | |
---|---|
Ενέργεια | 586 kj / 140 kcal |
Λιπαρά | 5,8g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 0,81g |
Υδατάνθρακες | 14,6g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 2,0 |
Πρωτεΐνες | 7,1g |
Αλάτι | 3,3g |