ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ 350g

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ 350g  - 1

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ 350g ΜΑΓΕΙΡ/ΝΗ ΚΤΨ

Μαγειρέψαμε για εσάς ψαρόσουπα μπακαλιάρου με καρότο, πατάτα και σέλινο, με σπιτική συνταγή και άριστες πρώτες ύλες. Απλά τη ζεσταίνετε και απολαμβάνετε ένα ιδιαίτερα θρεπτικό και νόστιμο γεύμα! .

Συστατικά
Νερό, πατάτα 29% ,σάρκα ψαριού 15%, τομάτα ψιλοκομμένη 9% (ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ), κρεμμύδι , καρότο 6% , εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3% , σάλτσα λεμονιού (νερό, ρυθμιστής οξύτητας κιτρικό οξύ , συμπυκνωμένος χυμός 20% ,αρωματικές ύλες λεμονιού ,συντηρητικό βενζοϊκό νάτριο ), ζωμός λαχανικών [περιέχει αλάτι, ενισχυτικό γεύσης (γλουταμινικό μονονάτριο ,ινοσινικό νάτριο ,γουαλινικό νάτριο ),φυτικά λιπαρά (φοινικέλαιο, πλήρως υδρογομένο φοινικέλαιο),εκχύλισμα μαγιάς ,λαχανικά 2,9%(κρεμμύδι σε σκόνη 1,3% σπαράγγι 0,5%,τομάτα σε σκόνη 0,5%,καρότο 0,3% πράσο 0,3%),ζάχαρη, φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο) ,μπαχαρικά (κουρκουμάς, σκόρδο 0,3%, σελινόσπορος, ρίζες μαϊντανού), αρωματικές ύλες, μυρωδικά (μαϊντανός 0,2%,άνηθος), μαλτοδεξτρίνη, χυμός λεμονιού σε σκόνη ,λακτόζη] ,σέλινο, αλάτι ,πιπέρι άσπρο, δάφνη.
Οδηγίες Μαγειρέματος

ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 4΄ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ 800 WATT.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ,ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΛΕΠΤΟ .ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ KAI ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ.

ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200°C ΚΑΙ ΑΕΡΑ.ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ .ΧΑΜΗΛΟΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180°C ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 15-20-22΄ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ,KAI ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ

Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά 100g
Ενέργεια 382 KJ / 92 kcal
Λιπαρά 5.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1.03 g
Υδατάνθρακες 5.2 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0.9 g
Πρωτεΐνες 4.4 g
Αλάτι 0.82 g