ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ & ΣΠΑΝΑΚΙ (300γρ)
ΦΑΡΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ 60%,ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ (ΨΑΡΙ) 20%,ΣΠΑΝΑΚΙ 16%,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2%,ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΑΛΑΤΙ, ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ ,ΖΑΧΑΡΗ, ΑΝΗΘΟΣ,ΠΙΠΕΡΙ,ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σέλινο, σινάπι, σησάμι, θειώδη, μαλάκια, μαλακόστρακα
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 3΄ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ 800 WATT.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ,ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΛΕΠΤΟ .ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ .
ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200°C ΚΑΙ ΑΕΡΑ.ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ .ΧΑΜΗΛΟΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180°C ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 15-17΄ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ,ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ .
Ανά 100g | |
---|---|
Ενέργεια | 777 kJ/185kcal |
Λιπαρά | 7,6 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 1,2 g |
Υδατάνθρακες | 19,3 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 0,8 g |
Πρωτεΐνες | 9,4 g |
Αλάτι | 1,3 g |