Συνταγή της ημέρας

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος40'-45' λεπτά
Μερίδες4 μερίδες
Υλικά
  • 2 συσκευασίες φιλέτο γλώσσας MSC ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ (Θα χρειαστείτε περίπου 8 φιλέτα)
  • 1 κιλό σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο)
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • Χυμός από 2 λεμόνια
  • Δεντρολίβανο

ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

Οδηγίες Μαγειρέματος

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.
  2. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια μαζί με το καθαρισμένο σπανάκι.
  3. Αλατίζετε την κατσαρόλα και όταν μαραθεί το σπανάκι, το κατεβάζετε από τη φωτιά και το ανακατεύετε με τον άνηθο.
  4. Στρώνετε τη μισή ποσότητα σε ένα ρηχό ταψί και τοποθετείτε πάνω από το σπανάκι τα φιλέτα της γλώσσας.
  5. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα, τα σκεπάζετε με το υπόλοιπο σπανάκι και τα περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού.
  6. Ψήνετε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
  7. Σερβίρετε τα φιλέτα ζεστά, διακοσμώντας τα με λίγο δεντρολίβανο.

Καλή απόλαυση!

SHARE

Δείτε Επίσης