ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΝΕ MSC (300g) ΚΤΨ

ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΝΕ MSC (300g) ΚΤΨ - 1
ΨΑΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΝΕ MSC (300g) ΚΤΨ - 2

Γρήγορα ? Ναι ! Πρόχειρα ? Ποτέ ! Νόστιμες και εκλεκτές ψαροκροκέτες για τους μικρούς μας φίλους...αλλά και μεγαλύτερους.Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο χρυσαφή τους χρώμα. Κανείς δεν θα σταματήσει στην πρώτη μπουκιά...Μιλάμε βέβαια για ποιότητα Κοντοβερός από φιλέτα ψαριού και για επιλογή MSC. Όπου MSC σημαίνει ότι επιλέγοντας αυτά τα προϊόντα επιλέγουμε την αειφόρο αλιεία. Φροντίζουμε για τον πλούτο που μας παρέχουν οι Θάλασσες και οι Ωκεανοί. Φροντίζουμε για το μέλλον του πλανήτη και το μέλλον των παιδιών.

Συστατικά

Μπακαλιάρο Pollock 60%, πανάρισμα 38%, αλεύρι σίτου,μαγιά,αλάτι, νερό, δεξτρόζη, άμυλο καλαμποκιού, φυτικό λάδι, διττανθρακικό νάτριο,καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη.

Περιέχει γλουτένη. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μαλάκια, μαλακόστρακα και κόκκαλα ψαριού.

Οδηγίες Μαγειρέματος

Τηγανίστε χωρίς ξεπάγωμα σε αρκετό και προ-θερμασμένο λάδι (περίπου 180ο C) για 4-6 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα, αφού τις γυρίσετε μια φορά. Εναλλακτικά με φριτέζα για τον ίδιο χρόνο τηγανίσματος και την ίδια θερμοκρασία λαδιού. Νόστιμα και υγιεινά και στο φούρνο στους 200o C για 12-18 λεπτά αφού τις γυρίσετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.

Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά 100g
Ενέργεια 819Kj/195Kcal
Λιπαρά 3,7g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,1g
Υδατάνθρακες 24,4g
εκ των οποίων σάκχαρα 0,9g
Πρωτεΐνες 15,5g
Αλάτι 1,2g