ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ (300γρ)

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ (300γρ) - 1
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι ! Αγνά υλικά, σπιτική συνταγή, μεράκι και γεύση που φέρνει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις ! Σε 4 λεπτά στο πιάτο σας απευθείας από την κατάψυξη !
Συστατικά

ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΟ 60 %,ΧΤΑΠΟΔΙ 20%, (ΜΑΛΑΚΙΟ) ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ (ΤΟΜΑΤΑ ΡΥΜΙΣΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ) ,ΚΑΡΟΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3%,ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΙΩΔΗ), ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ ,ΑΛΑΤΙ ,ΣΚΟΡΔΟ, ΖΑΧΑΡΗ, ΚΑΝΕΛΛΑ,ΠΙΠΕΡΙ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ

Μπορεί να περιέχει ίχνη από, αυγά, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σέλινο, σινάπι, σησάμι, ,ψάρια, μαλακόστρακα

Οδηγίες Μαγειρέματος

ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ: ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 3΄ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ 800 WATT.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ,ΞΑΝΑΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1΄ΛΕΠΤΟ .ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ: ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200°C ΚΑΙ ΑΕΡΑ.ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ .ΧΑΜΗΛΟΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180°C ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ 15-17΄ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΚΤΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά 100g
Ενέργεια 605 kJ/144 kcal
Λιπαρά 6,2 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,05 g
Υδατάνθρακες 15,8 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,6 g
Πρωτεΐνες 5,8 g
Αλάτι 0,9 g