RECIPES
DifficultyMedium
Time 40 minutes
Servings 4 servings
Materials
- 1 συσκ. Κοντοβερός Πέρκα φιλέτο σε μερίδες (700gr)
- Για το μείγμα μαγιονέζας
- 6-8 κ.σ μαγιονέζα
- 4 κ.σ χυμό λεμόνι
- 3-4 κ.σ σκόνη κρεμμύδι ή ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- Για το μαγείρεμα του ψαριού
- 4 κ.σ τριμμένο ξερό ψωμί ή φρυγανιά
- 8 κ.σ λιωμένο βούτυρο
- Για τα φασολάκια
- 400-500 γρ φασολάκια
- 100 γρ.βούτυρο
- Γενικά
- αλάτι - πιπέρι
- φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα