ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος10'-15' λεπτά
Μερίδες6 μερίδες
Υλικά
  • 500 γρ. κατεψυγμένη καβουρόψιχα απομίμηση ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, κομμένη σε κύβους (2 συσκευασίες των 250γρ)
  • 500 γρ. κατεψυγμένο καλαμπόκι
  • 300 γρ. τυρί παρμεζάνα κομμένο σε κύβους
  • 3 κσ ελαιόλαδο
  • 3 κσ μαγιονέζα
  • χυμό από 2 λεμόνια

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΟΨΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Οδηγίες Μαγειρέματος

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε και σουρώνουμε καλά το κατεψυγμένο καλαμπόκι, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής του.
  2. Αφού έχουμε αποψύξει την καβουρόψιχα, βάζουμε το καλαμπόκι σ' ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε στα πιάτα.  Και καλή όρεξη!
SHARE

Δείτε Επίσης