ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος20 λεπτά
Μερίδες4 μερίδες
Υλικά
  • 700 γρ. κοκκινόψαρα
  • 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
  • 100 γρ. καρότο
  • 100 γρ. κολοκυθάκι
  • 100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. πατάτες
  • 100 γρ.σέλινο
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του κρασιού χυμό λεμονιού
  • αλάτι & πιπέρι

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ

Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε σε μία κατσαρόλα το ψάρι με το κρεμμύδι - κομμένο στα τέσσερα - και αλάτι για 15 λεπτά. Στραγγίζουμε το ζωμό και τον κρατάμε. Βγάζουμε το ψάρι και αφαιρούμε τα κόκαλα και το "σπάμε" σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με καρότο, σέλινο, κολοκύθι και πατάτες, κομμένες σε κύβους για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το ζωμό και το ψάρι, αλάτι, πιπέρι. Βράζουμε για 15 λεπτά και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και η σούπα είναι έτοιμη.
SHARE

Δείτε Επίσης