ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔυσκολίαΕύκολη
Χρόνος30 λεπτά
Μερίδες4 μερίδες
Υλικά
  • 500 γρ. καλαμάρι φιλέτο Κοντοβερός Μύρισε Θάλασσα
  • 1/2 φλ. τυρί φέτα τριμμένη
  • 1 μέτρια ώριμη σφιχτή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 3 κσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Οδηγίες Μαγειρέματος
Ξεπαγώνουμε τα καλαμάρια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας. Κόβουμε τα πλοκάμια τα αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τα κρατάμε στην άκρη. Ανακατεύουμε προσεκτικά τη φέτα με την ντομάτα και το μαϊντανό και γεμίζουμε τα καλαμάρια μέχρι τη μέση. Κλείνουμε το άνοιγμα με τα πλοκάμια πιέζοντας τα προς τα μέσα . Τα στρώνουμε στο ταψί και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο. Φροντίζουμε να μην παραψηθούν γιατί θα στεγνώσουν και θα σκληρύνουν. Συνοδεύουμε με ανάμικτη πράσινη σαλάτα.
SHARE

Δείτε Επίσης