ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

14.3

ΗΜΕΡΙΔΑ ALPINE CENTER

Η σωστή εκπαίδευση των νέων ανθρώπων, που καλούνται να πλαισιώσουν καίριες θέσεις στον τομέα της εστίασης και των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά για μία χώρα σαν την Ελλάδα. Το λειτούργημα αυτό εκτελεί με αίσθημα ευθύνης η Alpine Center πιστά από το 1987, προσφέροντας στελέχη υψηλού επιπέδου και εξειδίκευση.

Η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, με σταθερή προσήλωση στις υψηλές αξίες, βρέθηκε αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα παρουσιάστηκαν από τον αντιπρόεδρο της εταιρίας κο.Χρήστο Κοντοβερό τόσο οι διατροφικές τάσεις της εποχής όσο και οι απαντήσεις που δίνει η ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και σύγχρονες διατροφικές λύσεις. Καθηγητές και μαθητές της σχολής εμβάθυναν στα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των σειρών ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Green & ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ Deli. Η σειρά Green είναι τα πρώτα στην Ελλάδα πιστοποιημένα προϊόντα αειφόρου αλιείας από τους παγκόσμιους οργανισμούς MSC & ASC. Η ευαισθησία και το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποκτά πραγματική υπόσταση και απαντά στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες μιας σύγχρονης καταναλωτικής κοινωνίας. Αντίστοιχα η σειρά Deli προτείνει διατροφή με πολλά οφέλη αλλά και πολύ γεύση. Περιλαμβάνει μπιφτέκι, κεμπάπ, λουκάνικο και μεζεδάκι μόνο από χταπόδι, θράψαλο , αγνό παρθένο ελαιόλαδο και Ω3. Χωρίς ζωικά λιπαρά και πολύ χαμηλές θερμίδες.

Το κλείσιμο της ημερίδας επισφραγίστηκε βέβαια με γευσιγνωσία, όπου οι μαθητές και καθηγητές προχώρησαν σε ζηλευτές δημιουργίες ! Τα σωστά υλικά στα σωστά χέρια! Συγχαρητήρια στους μελλοντικούς σεφ !

SHARE

Δείτε Επίσης